Vágólapra másolva!
A Vasas hazai pályán nagy csatában, 91. percben szerzett góllal 2-1-re legyőzte a sereghajtó Szombathelyi Haladást a labdarúgó Monicomp Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

Monicomp Liga, 12. forduló:
Vasas - Szombathelyi Haladás 2-1 (1-1)
Illovszky Stadion, 500 néző
v.: Fábián
Vasas: Végh - Balogh Zs., Gáspár, Mileusnic, Polényi - Arsic, Németh N., Bakos (Pavicevic, a szünetben), Mundi (Hrepka, a szünetben) - Lázok, Pancsava (Beliczky, 61.)
Haladás: Rózsa - Schimmer, Guzmic, Korolovszky, Tóth P. - Nagy G., Simon Á., Irhás (Lattenstein, 89.), Sipos N. (Rajos, a szünetben) - Kenesei, Oross (Fodrek, 74.)
gól: Pancsava (26.), Németh N. (91.), illetve Sipos N. (23.)
sárga lap: Mileusnic (62.), illetve Tóth P. (34.), Kenesei (82.), Pavicevic (87.)

A találkozó előtt Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke és Ferenczi István, az együttes sérült csatára átnyújtotta a iszapkatasztrófában házaikat elvesztett kolontári Fuchs-családnak azt az 506.000 forintot, melyet a klub a szurkolókkal és a csapat tagjaival közösen gyűjtött.

Kevés helyzet volt az első félidőben, melynek közepén gyors gólváltást láthatott a publikum. A folytatásban a Vasas volt némileg veszélyesebb, ám az eredmény a szünetig nem változott.

A folytatásra mindkét edző frissített csapatán, s a szombathelyiek rögtön nagy helyzettel indítottak, ám sem ebből, sem a szakasz közepén kialakított óriási ziccerből nem tudtak gólt szerezni.

A kihagyott helyzetek végül megbosszulták magukat, s a legutóbbi fordulóban a 94. percben kapott góllal alulmaradt angyalföldiek ezúttal a ráadásban szerezték meg a három pontot jelentő találatot.