Vágólapra másolva!
A Debrecen hazai környezetben 2-1-re nyert a ZTE ellen a labdarúgó Monicomp Liga 14. fordulójának szombati rangadóján. A két csapat így helyet cserélt a tabellán, és a címvédő Debrecen már csak két pontra van a listavezető Videotontól.

Monicomp Liga, 14. forduló:
DVSC-TEVA - ZTE FC 2-1 (2-0)
Debrecen, 5000 néző
v: Iványi
Debrecen: Malinauskas - Nagy Z., Simac, Mijadinoski, Laczkó - Bódi (Dombi, 57.), Czvitkovics, Varga J., Szakály P. - Coulibaly (Kabát, 74.), Yannick (Kiss Z., 57.)
ZTE: Vlaszák - Kocsárdi (Rajcomar, 62.), Miljatovic, Varga R., Szalai T. - Panikvar, Barna (Horváth A.. 46.), Kamber, Delic (Cebara, 79.), Balázs - Simon A.
gól: Varga R. (5., öngól), Coulibaly (22.), illetve Simon A. (52.)
sárga lap: Varga J. (31.), Dombi (92.), illetve Szalai (38.), Rajcomar (67.), Panikvar (72.), Kamber (79.), Horváth A. (88.)

A forduló rangadóján a zalaegerszegi Varga szerencsétlen mozdulata után hamar vezetést szerzett a Debrecen. A játékrész közepén Czvitkovics szöglete után Coulibaly fejese talált utat a vendégek kapujába. Közepes iramú és színvonalú játék alakult ki a folytatásban, egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség. Simon még a szünet előtt szépíthetett volna, ám nagy helyzetben mellé lőtt.

A fordulást követően viszont hamar sikerült a szépítés a meccset megelőzően sorozatban hat győzelmet arató zalaiaknak, akik ezután sem álltak le. Több helyzete is volt a kékeknek, de a Loki védelme a helyén volt és a hazaiaknak sikerült kibekkelni a sok izgalmat hozó utolsó húsz percet is.