Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén 100 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Győr csapatát. A Ferencváros elleni bajnokit követően a játékvezető megsértéséért piros lapot kapó Kenesei Krisztiánt (Haladás) egy meccsről tiltották el.

A klubnak azért kell fizetnie, illetve a következő két hazai meccsére szövetségi ellenőrt fogadnia, mert a pénteki Videoton elleni bajnoki találkozón szurkolói rendzavarások történtek, illetve a vezetőedző, Pintér Attila nem nyilatkozott a közvetítő Duna Televíziónak. A trénert a bizottság írásbeli megrovásban részesítette.

Az fb a Kecskemétet 2,145 millió forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, amennyiben Urbányi István volt vezetőedzővel szemben fennálló, és az eljárásban szereplő összegű tartozását a határozat jogerőre emelkedéséig nem fizeti meg.

Az elmúlt hét bajnoki találkozóin kiállított futballisták közül a győri Fehér Zoltán és Stanisic Lazar két-két, míg a Videotont erősítő Vaskó Tamás, a valamint a Haladás csatára, Kenesei Krisztián egy-egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.