Vágólapra másolva!
Menedzsere szerint sok érdeklődője van Dzsudzsák Balázsnak, a holland PSV Eindhoven magyar labdarúgójának, ám Vörösbaranyi József egyelőre konkrétumról nem tudott beszámolni. Az ügynök ugyanakkor nem cáfolta a Juventus és a Dinamo Kijev érdeklődését, valamint kijelentette: jól előkészítették az átigazolást.

A szakember a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, a válogatott balszélső legszívesebben Spanyolországban játszana, ám még egyáltalán nem biztos, hogy a PSV-ből egyenesen az Ibériai-félszigetre vezet majd az útja.

Dzsudzsákkal kapcsolatban az elmúlt hetekben leginkább a Juventus és a Dinamo Kijev érdeklődéséről lehetett hallani, s ezeket Vörösbaranyi sem cáfolta, ám jelezte: több dolgot kell majd figyelembe venni az esetleges átigazolás előtt. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a futballista játékstílusának melyik bajnokság felel meg a legjobban.

"Azon dolgozunk, hogy egy megfelelő klubot találjunk Balázsnak. Ezt több tényező is meghatározza, egyrészt az ára, másrészt, hogy mely klubok érdeklődnek iránta. Szerte Európában vannak kapcsolataink, úgy gondolom, jól előkészítettük a dolgot" - nyilatkozta menedzser.

Dzsudzsák remek őszi szezont zárt Eindhovenben, a bajnokságban tízszer volt eredményes, s tizenegy gólpasszt adott, a goal.com be is választotta az ősz csapatába, s az Eredivisie sztárjának nevezte.

A 23 éves szélső kivásárlási ára 12 millió euró.