Vágólapra másolva!
Olasz élvonalbeli együtteshez szerződhet a Kaposvár fiatal tehetsége, Kulcsár Kornél. A korosztályos válogatott középpályás a tuttomercato.com szerint januárban a Leccénél folytatja. Illés János, a Rákóczi klubelnöke ugyanakkor az [origo]-nak úgy nyilatkozott, hogy bár a lehetőség valóban adott, még nem döntöttek a játékos ügyében.

A kaposváriak játékosa már 19 évesen meghatározó szerepet játszik az NB I őszi szezonját a harmadik helyen záró együttesben, hiszen mind a 16 bajnokin pályára lépett.

Az olasz oldal cikkében arról írnak, hogy az U21-es válogatottban is bemutatkozó játékos nagy valószínűséggel a Leccéhez kerül januárban, ahol a csapat Primavera-együttesét fogja majd erősíteni.

Az [origo] kérdésére Illés János, a Rákóczi FC klubelnöke némileg cáfolta a hírt, mondván a játékos sorsa még nem dőlt el. "A Lecce valóban érdeklődik a játékosunk iránt, ám ebben az ügyben csak január elején fogunk dönteni. Akkor derül ki, hogy Kornél elutazik-e próbajátékra az olaszokhoz" - nyilatkozta a vezető. "Olyan klub vagyunk, amelynek minden évben jelentős tételt jelent a focisták eladásából származó összeg, ezért ha az ajánlat kedvező lesz, és a játékosnak is megfelelnek a feltételek, nem zárkózunk el az üzlettől."

A Lecce a kiesés ellen küzd az olasz bajnokságban, 17 kör után 15 ponttal az utolsó előtti helyen áll.