Vágólapra másolva!
Egy ismeretlen illető szexorgián készült fotókkal zsarolt egy Premier League-ben játszó futballistát, akinek kilétére egyelőre nem derült fény. A focista két barátjával Las Vegasban nyaralt, és egy jól sikerült buli végén került sor az orgiára, írja a Sun című angol bulvárlap.

Az érintettről annyit árult csak el a Sun, hogy válogatott játékos, húszas éveiben jár és csapata az első tízben található a Premier League-ben.

Az orgiát egy mobiltelefonnal vették fel, és a rendőrség szerint ezzel a felvétellel, valamint olyan kompromittáló fotókkal zsarolják a jellegezetes vonásokkal rendelkező játékost, amelyen csak óvszerben látható.

A három svéd nővel a Las Vegasi-i nyaralásán találkozott a futballista és két barátja, a lányokról csak annyit tudni, hogy egyikük 25 éves, és pincérnőként dolgozik. A hatfős társaság egy felkapott vegasi szórakozóhelyen italozott, majd a focista szobájára ment, ahol a játékos a pincérnővel szexelt, míg barátai a másik két nővel múlatták az időt.

A Sun értesülései szerint a focistát e-mailben zsarolhatták, de a rendőrség egyelőre nem tudja, hogy a három nő valamelyike, netán valaki más küldte-e az üzenetet.