Vágólapra másolva!
Mark Hughes meg szeretné tartani a távozását fontolgató Gera Zoltánt. A Fulham 31 éves középpályása a héten úgy nyilatkozott, hogy megfelelő ajánlat esetén januárban eligazolna, de a menedzser ragaszkodik játékosához.

"Valóban többen is érdeklődnek Zoli iránt, mert jó futballista, de beszéltem vele, és világossá tettem számára, hogy a jó játékosokat a klubnál akarom tartani" - idézte Mark Hughest az Ealinggazette.co.uk oldal.

"Megértem a reakcióját, hiszen ebben a szezonban kevesebb lehetőséget kap. Hol kikerül, hol bekerül a csapatba, de ezzel együtt is a bajnokiknak több, mint a felén szóhoz jutott. Persze ebben az évben komoly részt vállalt a Fulham eredményeiben, így természetes, hogy frusztrálja, ha nincs a pályán."

A magyar játékos szerződése a nyáron jár le, de a megegyezésben van egy tétel, ami alapján a kontraktus egy évvel automatikusan meghosszabbodhat.

"A jelenlegi helyzetében érthető, hogy fontolóra veszi az adódó lehetőségeket. De Zoli remek futballista, és az a célunk, hogy elérje azt a mérkőzésszámot ebben az idényben, ami után meghosszabbodik a szerződése" - árulta el Hughes.

Gera Zoltán hétfőn a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy nem érzi jól magát a Fulhamnél a kevés játéklehetőség miatt. A középpályás úgy látja, hogy egyre kevesebb esélye van a csapatba kerülésre, és ezt a számára negatív folyamatot Mark Hughes érkezése indította el. Gera azt is elárulta, hogy helyzete miatt hajlandó máshova szerződni, és akár Anglián kívül is szerencsét próbálna.