Vágólapra másolva!
A Kisalföld információja szerint február 10-én írja alá szponzori szerződését az Audi Hungaria Motor Kft. és a Győri ETO FC, amelynek értelmében a labdarúgócsapat évi 350 millió forinttal gazdagodik.

Hatalmas várakozás előzi meg az Audi Hungaria Motor Kft. és a Győri ETO FC között megkötendő szponzori megállapodás létrejöttét. A Kisalföld úgy értesült, a szerződést két héten belül, várhatóan február 10-én írják alá Győrött.

A lap információi szerint az Audi évente mintegy 350 millió forintnak megfelelő euróval szponzorálja a zöld-fehéreket. A pénzbeli juttatás mellett olyan események is szerepelnek a szerződésben, amelyek bevétele szintén a győri klubot gyarapítja. A tervek szerint például idén tavasz végén, nyár elején az ETO Parkban szerepel a Bayern München öregfiúkcsapata, olyan sztárokkal, mint a világbajnok Paul Breitner, Oliver Kahn vagy a holland csatár, Roy Makaay.

Az Audinak ez lesz az első valódi szerepvállalása a magyar labdarúgásban, és ennek fejében a híres mamutcég nyilván különböző garanciákat vár a csapat szereplésével, a klub működésével kapcsolatban.