Vágólapra másolva!
Összekülönbözött egymással Walter Pandiani és Cristiano Ronaldo múlt szombaton az Osasuna-Real Madrid bajnokin. A portugál a magasabb fizetésével húzta kollégáját, aki válaszul rávilágított a világsztár néhány hiányosságára.

Ronaldo és Pandiani az első félidő végén, egy szabadrúgás után kapott össze, majd a szünetben is folytatta a szócsatát. A Real ásza magasabb fizetésével kérkedett, mire az uruguayi rávágta: ő több trófeát nyert Spanyolországban.

Tény, az Osasuna csatára három klubbal is nyert spanyol kupát, közülük a Deportivóval Szuperkupát is. Ezen kívül a kérdéses bajnokit is az Osasuna nyerte, de Pandiani nem érte be ennyivel, egy rendezvényen további beszólásokkal idegesítette Ronaldót.

"Tanulnia kellene Lionel Messitől, aki a világ legjobbja" - mondta a támadó.

"Ronaldo fenomenális focista, de úgy viselkedik, mint akinek nincs ki a négy kereke. Saját magának csinál problémát minden hétvégén a gesztusaival és a pimaszságával. Alázatosabbnak kellene lennie. Majd ha ő is megszerzi a kupákat, amiket én már megnyertem, majd odafigyelek rá" - dohogott az uruguayi.