Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo izomsérülést szenvedett, emiatt legalább két hétig nem számíthat rá a spanyol Real Madrid labdarúgócsapata. Elképzelhető, hogy nem játszhat a Lyon ellen sem.

A portugál aranylabdás nem tudta végigjátszani a csütörtöki, Malága ellen 7-0-ra megnyert Primera División-meccset, amelyen mesterhármast jegyzett. A találkozó 77. percében, a harmadik gólja után le kellett jönnie a pályáról, és mivel José Mourinho már kihasználta addigra három cserelehetőségét, így nem állt be helyére senki sem.

Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a góllövőlistát Messivel közösen 27 találattal vezető Cristiano Ronaldo izomsérülést szenvedett, és legalább 10-15 napos kényszerpihenő vár rá - írja a Real Madrid honlapja.

A támadó biztosan kihagyja a spanyol bajnokságban soron következő Santander és Hércules elleni mérkőzést. Kérdésessé vált a francia Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján való szereplése is. A mérkőzést március 16-án rendezik a Bernabeu Stadionban, az első meccs 1-1 lett Lyonban.