Vágólapra másolva!
Kiütéses, 7-0-s győzelmet aratott a Real Madrid labdarúgócsapata a spanyol bajnokság 26. fordulójának csütörtöki mérkőzésén. A Málaga elleni mérkőzés egyik hőse a háromgólos Cristiano Ronaldo volt, akit az utolsó találatnál saját csapattársa, Adebayor rúgott meg, ezért le kellett cserélni. Az első hírek súlyos sérülésről szóltak, Ronaldo szerint nincs gond, de vasárnap azért nem lép pályára.

Harmadik találata után azonnal cserét kért és lebicegett a pályáról Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál világklasszisa. A csapat a Primera División 26. fordulójának csütörtöki mérkőzésén 7-0-ra intézte el a Málagát, amelynek edzője az a Manuel Pellegrini, aki korábban dolgozott a Real Madridnál is.

A végeredményt a 77. percben Cristiano Ronaldo állította be, aki egy baloldali beadást juttatott a hálóba, de a labdára startoló csapattárs, Adebayor véletlenül megrúgta.

Ronaldo azonnal cserét kért, José Mourinho pedig a találkozót követően azt mondta, a bicegő játékost látva súlyos sérüléstől tartott.


Szerencsére úgy tűnik, a bal láb mégsem sérült meg, de azt Ronaldo is elismerte, várhatóan nem kockáztat és inkább kihagyja a vasárnapi, Santander elleni bajnokit.

"A harmadik gólnál sérültem meg, de nem történt semmi különös. Azt hiszem, jobb, ha nem vállalok kockázatot, nem hiszem, hogy vállalom a vasárnapi szereplést" - mondta.