Vágólapra másolva!
José Mourinhót hiába faggatták az újságírók, a portugál edző semmit nem árult el az állítólagos ellene irányuló támadással kapcsolatban a Real Madrid szombati sajtótájékoztatóján.

A Santander elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón Mourinhót a csapattal kapcsolatos kérdések mellett természetesen a La Coruna-i támadásról is kérdezték, de a portugál edző nem foglalkozott a témával.

"Semmit nem láttam, semmit nem tudok. Megérkeztünk, elmentünk a szállodába, lejátszottuk a meccset, aztán hazautaztunk Madridba, úgyhogy nincs miről beszélnem. La Corunában is ugyanúgy vigyáztak ránk a biztonságiak, mint bárhol máshol. Két napja annyit mondtak nekem a dologról, hogy egy éles tárgy megsebesítette az egyik biztonsági embert, ennél többet nem tudok, és nem is akarok tudni."

Amikor egy újságíró azt kérdezte Mourinhótól, nem fél-e, az edző csak annyit válaszolt, "mitől kéne félnem?"

A Real-edző a sajtótájékoztatón megemlítette a sérült Cristiano Ronaldót is, akit nem meglepő módon nagyon fontos játékosnak tart, de úgy érzi, vannak még motivált emberek a keretben, akik az aranylabdás honfitársát képesek pótolni, úgyhogy nem akar lejjebb adni a céljaiból.

Mourinho a nagy rivális Barcelona edzőjének, a Pep Guardiolának is üzent, jobbulást kívánt porckorongsérvvel bajlódó kollegájának.