Vágólapra másolva!
Lapértesülés szerint Berki Krisztiánt, az FTC Labdarúgó Zrt. korábbi vezérigazgatóját meghallgatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Blikk keddi száma szerint a labdarúgócsapatnál 2008-tól 2010 nyaráig dolgozott, majd februárban a tulajdonos Kevin McCabe-bel a klub átvételéről szándéknyilatkozatot aláírt Berki szombaton járt a rendőrségen. A bulvárújság valószínűsíti, hogy a BRFK a sikkasztás gyanújával indított nyomozásával kapcsolatban beszélt Berkivel, ezt ugyanakkor a rendőrségen nem erősítették meg arra hivatkozva, hogy folyamatban lévő ügyről nem adhatnak felvilágosítást. Az üzletembert a Blikk nem tudta elérni.

Berkit február végén egy magát megnevezni nem kívánó személy feljelentette azért, hogy kiderüljön, el tud-e számolni közel 25 millió forinttal.

A zrt. sem a Kevin McCabe és Berki Krisztián között létrejött, vasárnap lejárt szándéknyilatkozat sorsáról, sem a sajtóban felröppent gyanús ügyekről nem adott tájékoztatást. A labdarúgócsapatnál az MTI többszöri megkeresésére kedd estére ígértek reagálást, ám ez nem történt meg.