Vágólapra másolva!
Eltiltások és sérülés miatt Egervári Sándor szövetségi kapitány kénytelen volt változtatni a magyar labdarúgó-válogatott keretén - írja az MLSZ honlapja.

A pénteki, Hollandiától elszenvedett 4-0-s vereséggel végződött Eb-selejtező után elhagyta a válogatottat Elek Ákos, Lipták Zoltán és Hajnal Tamás. A két fehérvári játékos eltiltás, a Stuttgart középpályása pedig sérülés miatt nem szerepelhet a keddi, amszterdami Eb-selejtezőn.

Egervári Sándor két játékost hívott meg helyettük: a Honvéd védőjét, Debreceni Andrást és a Debrecen hátvédjét, Komlósi Ádámot.

A szövetség honlapja szerint sérülés miatt egyelőre kérdéses Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland játéka is, keddi szereplésük attól függ, javul-e az állapotuk a jövő hét elejéig.

"Dzsudzsák Balázs korábbi sérülése kiújult, Juhász Roland pedig rúgást kapott a lábára, mindkettőjük játéka kérdéses a visszavágón" - mondta Egervári Sándor. "A kiesők helyére a tartaléknak nevezett játékosok közül Debreceni Andrást és Komlósi Ádámot hívtam be a keretbe, ők vasárnap reggel csatlakoznak hozzánk. A keddi mérkőzésen szeretném frissíteni a csapatot, ezért a kényszerű cserék mellett is tervezek változtatásokat az összeállításban."