Vágólapra másolva!
A Sportdöntőbíróság értesítette az UEFA által eltiltott két debreceni játékos, Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic ügyvédeit, hogy meghosszabbította az ítélethozatali határidőt - írja a DVSC honlapja.

Dr. Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatójának tájékoztatása szerint a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) Vukasin Poleksic és Mészáros Norbert ügyében az ítélethozatali határidőt 2011. május 16-áig meghosszabbította - erről a szervezet levélben értesítette a játékosok ügyvédjeit.

A CAS március 10-én hallgatta meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által eltiltott két futballistát, a velük tartó ügyvédeket, illetve tanúként Dombi Tibort és Djordje Panticot.

Az UEFA azzal az indokkal tiltotta el Mészárost és Poleksicet, hogy nem tettek eleget a jelentési kötelezettségüknek, amikor megpróbálták őket megvesztegetni. A védőt 2011. december 31-éig, a montenegrói kapust 2012. június 30-áig tiltotta el a szövetség.

Poleksic - aki korábban elismerte a megkeresést - enyhítés reményében fordult a CAS-hoz, míg Mészáros felmentésben bízik, hiszen egyáltalán nem került kapcsolatba semmiféle mérkőzést befolyásolni szándékozó személlyel.