Vágólapra másolva!
Saját játékostársát ütötte meg Antonio Di Natale az Udinese labdarúgó-csapatának vereséggel végződött szombati bajnokiján. A szenvedő fél Gabriele Angella volt, aki a csatár szerint túl sokáig reklamált egy esetnél.

A Roma vendégszereplése Udinében több fordulatot és indulatos jelenetet hozott a hajrában. A vendégek egészen a 87. percben vezettek Totti büntetőjével, ekkor azonban Di Natale egyenlíteni tudott. Pár perccel később a hazaiak újra betaláltak, ám a bíró érvénytelenítette a gólt Kwadwo Asamoah kezezése miatt.

Az eset után az Udinese játékosa, Angella hevesen raklamált, ennek azonban nem a játékvezető, hanem csapattársa, Di Natale vetett véget nem mindannapi módon. A soccerway.com szerint az esetről készült videón jól látszik, hogy a szezonban már huszonhat gólnál tartó támadó megüti a huszonegy éves védőt, miközben ráüvölt: "Te?! Te csak fogd be a pofád!"

A csetepaté nem tett jót az Udinese együttesének, a ráadás negyedik percében ugyanis Totti újabb gólt lőtt, ezzel a Roma el is vitte a három pontot.

A kamera által is rögzített tettlegesség miatt Di Natale büntetésre számíthat.