Vágólapra másolva!
Az Insidefutbol.com értesülése szerint a Premier League-ben szereplő Everton és a Newcastle is le szeretné igazolni Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar szélsőjét.

Dzsudzsák Balázs idén nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a PSV Eindhoven jelenleg is vezeti a holland bajnokságot, és remekelt az Európa Liga-negyeddöntőig eljutott csapatban - írja a magyar játékosról az Insidefutbol.com.

A weboldal szerint a PSV nem szeretné eladni játékosát, de egy legalább 11 millió eurós ajánlaton már elgondolkodnának a klubvezetők.

Dzsudzsák múlt vasárnap már az idei tizenhatodik gólját szerezte a bajnokságban, amivel feljött a negyedik helyre a góllövőlistán.

A válogatott játékossal januárban 2015-ig szerződést hosszabbított az eindhoveni klub. Az aláírás másnapján az [origo]-nak azt mondta: "Az utolsó pillanatig vártunk, de közben a PSV-vel már december óta tárgyalunk a szerződésem esetleges meghosszabbításáról, mindkét fél ragaszkodott egy-egy dologhoz. Megkönnyebbültem, mert mindenki láthatja, hogy a PSV tényleg fontos a számomra. Az eddigi időszakommal lezárult egy szép fejezet, és mostantól egy másik szintre kell lépnem."

A 24 éves szélsőt több nagy csapattal hírbe hozták már az utóbbi időben, legutóbb a szintén angol Liverpoollal, illetve a francia Lille-lel és az olasz Juventusszal.

Amikor az érdeklődő csapatokról kérdeztük, azt válaszolta: "Ha most a klubváltás mellett döntök, akkor a választásom a Lille-re esett volna. A franciák amúgy továbbra is szeretnék, ha a nyáron hozzájuk csatlakoznék. A Lille kifizette volna értem a 12 milliót, de én hosszabbítottam a PSV-vel, és ez válasz volt a Lille-nek és a többi csapatnak is, hogy ha tizenkettőért akarnak megszerezni, az nem biztos, hogy elég lesz."