Vágólapra másolva!
Egy Torghelle Sándorról költött szójátékról számolt be a Bild internetes kiadása. A Bundesliga 2-ben szerepelő Düsseldorf focistáját a német sportcsatorna csak Ghellének szólította, arra hivatkozva, hogy a gólokkal régóta adós marad.

A napilap cikke abból indul ki, hogy a német másodosztályt közvetítő Sport1 csatorna a támadó nevéből góljai hiányában elvette a németül gólt jelentő részt, és csak Ghellének szólította.

Most a maradék név is eltűnhet a másodosztályú csapat keretéből a Bild szerint, a Fortuna Düsseldorfot irányító Wolf Werner ugyanis szívesen felbontaná a magyar csatár 2012-ig szóló szerződését.

"Rendkívül elégedetlen vagyok a két csatárommal, Torghellével és Jovanoviccsal. Az egyik egyetlen gólt szerzett a szezonban, a másik egyet sem" - fogalmazott Werner.

A Bild szerint Torghelle távozása már tény. "Természetesen elégedetlen vagyok a helyzetemmel. Két hét múlva a szezon befejeződik, és mindent elmondok" - idézte a lap a magyar játékost.

A Düsseldorf két körrel a vége előtt kilencedik a Bundesliga 2-ben. Torghelle az idei szezonban tizenhat bajnokin játszott.