Vágólapra másolva!
A Fulham Cronicle értesülései szerint az angol másodosztályt megnyerő Queens Park Rangers labdarúgócsapatának vezetőedzője, Neil Warnock a nyáron megválik tizenhat játékosától, köztük Buzsáky Ákostól is.

A Championshipet megnyerő QPR - amelytől még a napokban pontokat vonhatnak le, ha szabálytalannak találja a szövetség az argentin Faurlín leigazolását - vezetőedzője kedden ülhet le tárgyalni a jövőről a kiválasztott labdarúgókkal.

Peter Ramage-nek, Romonne Rose-nak és Gavin Mahonnak lejár a nyáron a szerződése, Lee Cookot, Martin Rowlandst, Rowan Vine-t, Garry Borrowdale-t, Fitz Hallt, Jorgosz Tofaszt és Leon Clarke-ot pedig nem marasztalják. A kölcsönben szereplő Rob Hulse, a norvég Petter Vaagan Moen, Danny Shittu és Ishmael Miller visszatér csapatához. A QPR Mikele Leigertwoodot eladná a Readingnek.

A lap pénteken bővítette a listáját Buzsáky Ákossal, akinek szintén lejár a szerződése, és ebben a szezonban sérülései miatt csupán nyolcszor kezdett, csereként pedig tízszer kapott lehetőséget a csapatban.