Vágólapra másolva!
A Haladás hivatalos honlapja szerint amennyiben megfelel az orvosi vizsgálatokon is, Simon Ádámot szerződteti az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Palermo.

A Haladás honlapja szerint a felek mindenben megegyeztek, az élő szerződéssel bíró Simont rekordközeli összegért vásárolják ki az olaszok. A játékos eladásáról vasárnap, a Ferencváros elleni bajnokit megelőző taggyűlésen dönt a klub.

A hírt a Corriere della Sera is megerősítette, hozzátéve, hogy Simon lesz a csapat ötödik új szerzeménye a következő évadban az argentin Pablo Gonzalez, a chilei Carlos Labrin, a szerb Milan Milanovic és az izraeli Eran Zahavi után.

A lap szerint a szerződésekkel csak megerősítette Maurizio Zamparini elnök korábbi elképzelését, amely szerint csakis fiatal, tehetséges játékosok szerződtetésében gondolkodik a klub.

Simon az MTK és a Haladás csapataiban 39 élvonalbeli mérkőzést játstzott, amelyeken háromszor volt eredményes. Tagja volt a 2009-es egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző magyar válogatottnak.