Vágólapra másolva!
A török Besiktasba igazolhat Diego Forlán, aki nemkívánatos személy lett klubjánál, az Atlético Madridnál - értesült a NTV Spor török média.

A 32. születésnapját csütörtökön ünneplő uruguayi csatárt a világbajnokság legjobb játékosának választották meg, ontotta a gólokat az Atléticóban is, ám az idén megromlott a viszonya edzőjével és csapattársaival, valamint rendszeresen kifütyülik a szurkolók is (további részletek a hanyatlásáról ide kattintva).

A Besiktas ezt szeretné kihasználni, az NTV Spor értesülése szerint a klub szinte mindenben megegyezett a spanyol csapattal és a játékossal, aki már a jövő héten aláírhat új klubjához.

A törökök vezetőinek valószínűleg nem kevés áldozatot jelenthet Forlán leigazolása, ugyanis 2014-ig élő szerződése van a madridiakkal, ahol évi hétmillió eurót keres. Az Ajansspor török hírügynökség úgy tudja, hogy 10 millió eurót kap érte az Atlético Madrid.

Ha Forlán aláír a Besiktashoz, akkor korábbi atleticós csapttársával, Simao Sabrosával és a Real Madrid egykori sztárjával, Gutival játszhat együtt.