Vágólapra másolva!
A német Bild újság imternetes kiadása szerint Norbert Meier, a német másodosztályú Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatának vezetőedzője a jövőben nem számít Torghelle Sándorra, a klub korábbi magyar válogatott csatárára.

A Greuther Fürth elleni szezonzáró mérkőzés előtt Meier közölte Torghellével, hogy nem számít rá a továbbiakban, és már a klub idénybúcsúztató mallorcai összetartására sem viszi el. Az edző a lap szerint a következő szavakkal tanácsolta el a meccset a kispadról végignéző magyar támadót: "Néha jobb csak 17 játékost nevezni!"

A Bild szerint a Fortuna vezetőinek az szúrja a szemét, hogy a nyáron igazolt Torghelle a szezonban tizenhat mérkőzésből csak kétszer volt kezdő, és csupán egy gólt szerzett, viszont a 2012-ig érvényes szerződése évi 300 ezer eurós fizetést garantál neki. Ezzel állítólag ő a klub legjobban kereső futballistája. Az újság internetes kiadása azt is tudni véli, hogy Torghelle már feladta lakását, és korábban azért kért egy fotóstól képeket DVD-re kiírva, mert két hét múlva úgyis távozik.

Torghelle az [origo]-nak nemrégiben adott interjújában még nem tudott arról, hogy a klub meg szeretne válni tőle. "Valaki hazudik, vagy a sajtó, vagy a vezetők, ugyanis nekem senki nem mondta azt a klubtól, hogy el akarnának adni" - mondta Torghelle, aki egyelőre nem kívánja kommentálni a Bild információit.