Vágólapra másolva!
Sokba kerülhet a Premier League-ben a kiesés ellen küzdő Blackburn menedzserének a Manchester United elleni pontszerzés megünneplése. A csapatot irányító Steve Keant ittas vezetésen érték a rendőrök a meccs után.

A Blackburn szombaton délután harcolt ki saját pályáján 1-1-es döntetlent a listavezető Manchester United ellen. Az eredmény a vendégeknek bajnoki címet, a hazaiaknak apró lépéselőnyt jelentett a kiesés elleni harcban.

A Blackburn menedzsere, Steve Kean némi alkohollal ünnepelte a pontszerzést, ám elkövette azt a hibát, hogy autóba szállt. A soccerway.com cikke szerint a mestert le is meszelték a rendőrök este 8 óra tájékán Chesire közelében, és megállapították, hogy ittasan vezetett.

A trénernek június 7-én kell megjelennie a bíróság előtt, míg a csapatának sorsa sokkal hamarabb el fog dőlni, a Blackburn az utolsó fordulóban május 22-én, vasárnap látogat a Wolverhamptonhoz. A 40 ponttal 15. Blackburn mögött a Wolverhamptonnak 40, míg a Birminghamnek, a Blackpoolnak és a Wigannek is 39 pontja van. Közülük utóbbi kettő már kieső helyen áll, így a Blackburnnek győzelem kell a biztos bennmaradáshoz.