Vágólapra másolva!
Diego súlyos árat fizet a Wolfsburgnál okozott botrányáért. Felix Magath, a Bundesligában épp hogy bennmaradt együttes edzője világossá tette, hogy az utolsó bajnokit bojkottáló brazil klasszis nem játszik többet a csapatában. Diego vagy keres magának egy kérőt, aki kifizet érte tízmillió eurót, vagy mehet a negyedosztályú tartalékcsapatba.

A brazil csatár azzal ásta alá helyzetét a klubnál, hogy kihagyta a Wolfsburg szombati sorsdöntő meccsét a Hoffenheim ellen, miután megtudta, hogy nem lesz kezdő. A találkozót hátrányból fordítva 3-1-re megnyerte idegenben a Wolfsburg, ezzel kiharcolta a bentmaradást a Bundesligában.

A Bild értesülése szerint Felix Magath vezetőedző és Francisco Javier Garcia Sanz, a klub felügyelőbizottságának elnöke megbeszélést tartott a brazil játékos ügyében, és ekkor döntötték el, hogy nem adnak neki több lehetőséget a Wolfsburgnál.

A döntés értelmében, ha Diego talál magának egy olyan csapatot, mely kifizeti a tízmillió eurós vételárat, akkor elengedik, ellenkező esetben a negyedosztályú tartalékcsapatban szerepeltetik.

A Bild arról ír, hogy eddig senki sem érdeklődött Diego iránt, aki jelenleg Brazíliában tölti szabadságát.

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!