Vágólapra másolva!
A Dzsudzsák Balázst képviselő menedzseriroda elismerte, hogy az orosz Mahacskala érdeklődik a PSV Eindhoven magyar szélsője iránt. A holland klub tagadta, hogy kapott volna ajánlatot az oroszoktól.

A Szport Ekszpressz orosz sportlap szerda hajnalban arról számolt be, hogy a Roberto Carlost is foglalkoztató mahacskalai csapatban folytathatja pályafutását Dzsudzsák, a magyar focista ügyeit intéző Stars and Friends menedzseriroda társtulajdonosa, Fülöp Ferenc nem tagadta az orosz érdeklődést.

"Az ottani illetékesek jelezték, hogy tárgyalni fognak a PSV-vel Balázsról, de hogy a tárgyalás megtörtént és hogy bármilyen megállapodás létrejött volna közöttük, arról nem tudunk" - nyilatkozta Fülöp Ferenc.

A RIA Novosztyi hírügynökség megkeresésére a PSV sajtófőnöke, Pedro Salazar Hewitt úgy nyilatkozott, nem tudnak az orosz érdeklődésről. "A PSV nem kapott ajánlatot a Mahacskalától" - mondta Hewitt. "Jelenleg semmilyen információnk nincs ebben a kérdésben. Az elmúlt interjúk során Balázs kifejtette, szívesen maradna Eindhovenben. Ez minden, amit tudunk."

Dzsudzsák Balázs újabb remek szezonon van túl, nemcsak a PSV, hanem a holland bajnokság legértékesebb játékosa is lett, hiszen a 33 bajnokin szerzett 16 góljával és 13 gólpasszával a kanadai táblázat élén végzett.

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!