Vágólapra másolva!
A Twitteren balhézott össze egy Liverpool-szurkolóval Wayne Rooney. A Manchester United csatára a közösségi oldalon hívta verekedni az edzésre a drukkert.

Egy Liverpool-szurkoló előbb dagadt szajhának nevezte a Twitteren Wayne Rooney-t, majd közölte vele, hogy a fejébe állít egy golfütőt.

Az angol válogatott focista felült a provokálásnak, és így válaszolt: Tudod, hogy hol van az edzés, gyere, és próbáld meg, sok sikert hozzá!

Holnap ott leszek a turbós Nissan Micrámmal - reagált a Liverpool-drukker.

Tíz másodperc alatt kiütlek. Ha nem jössz el, mindenkinek elmondom, hogy milyen gyáva pöcs vagy. Várni foglak - írta Rooney, akit meg is büntethetnek ezért.

Korábban Ryan Babel rakott ki egy képet a Twitterre Howard Webb játékvezetőről, aki a Liverpool játékosának photoshopolása után Manchester United-mezben pózolt, Babel tízezer fontos (3,27 millió forint) bírságot kapott érte az angol szövetségtől.

Rooney megszállottja a Twitternek, a bajnokság megnyerése után a mellkasszőrzetébe borotválta a 19-es számot, azaz a Manchester United bajnoki címeinek a számát, majd a Twitteren közzétette a fotót.

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!