Vágólapra másolva!
Egervári Sándor szövetségi kapitány a sérült Fülöp Márton helyére a Paks kapusát, Csernyánszki Norbertet hívta be a Luxemburg és a San Marino elleni mérkőzésekre készülő futballválogatott keretébe.

A múlt héten kihirdetett válogatott keret három kapusa közül Fülöp Márton a hétvégén egyéni gyakorlás közben csuklósérülést szenvedett, és hétfőre eldőlt, hogy nem tudja vállalni a játékot a soron következő mérkőzéseken - írja az MLSZ hivatalos honlapja. "Néhány napot vártunk Fülöp Márton sérülése után, de a csuklósérülése nem javult, az orvosok hosszabb pihenést írtak elő számára. Továbbra is három kapussal szerettünk volna készülni a következő mérkőzésekre, ezért döntöttem úgy, hogy az utóbbi időben remek formát mutató Csernyánszki Norbertet hívom meg a válogatott e heti összetartására" - nyilatkozta a kapitány.

A válogatott kerete:
kapusok: Király Gábor (1860 München), Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Csernyánszki Norbert (Paks)
védők: Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Pintér Ádám (Real Zaragoza)
középpályások: Gera Zoltán (Fulham), Koman Vladimir (Sampdoria), Elek Ákos (Videoton), Varga József (DVSC-TEVA), Vadócz Krisztián (Osasuna), Dzsudzsák Balázs (Eindhoven), Koltai Tamás (Győri ETO), Hajnal Tamás (Stuttgart), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)
csatárok: Tököli Attila (Kecskeméti TE-ERECO), Szabics Imre (Sturm Graz), Németh Krisztián (Olimpiakosz Volosz)

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!