Vágólapra másolva!
Távozik Újpestről Rajczi Péter, miután a labdarúgócsapat vezetése úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a válogatott csatár június 30-án lejáró szerződését. Kovács Zoltán, az Újpest FC sportigazgatója szerint nem válnak meg értékeiktől, ezzel cáfolta, hogy a Videoton megvásárolná Simon Krisztiánt és Lázár Bencét.

"Téves információn alapult az a sajtóhír, amely arról szólt, a Videoton szeretné leigazolni csapatunk két fiatalját, Lázár Bencét és Simon Krisztiánt" - mondta az [origo] érdeklődésére Kovács Zoltán, az Újpest FC sportigazgatója.

"Beszéltem Garancsi Istvánnal, a Videoton tulajdonosával, mondtam neki is, nem válunk meg játékosainktól. Változatlanul állítjuk, szeretnénk együtt tartani a csapatot."

Kovács elmondta, hogy Jarmo Ahjuperát visszarendelte a Győr, de megpróbálnak még egy kört futni az ügyben, hátha meg tudnak egyezni. A debreceni Balajti Ádám esete kicsit talán egyszerűbb, Kovács szerint itt nagyobb az esély, hogy meg tudja szerezni a lila-fehér klub.

A csapat Rajczi Péterrel nem hosszabbít szerződést, érkezhet viszont Fehér Csaba, aki az utóbbi években Hollandiában futballozott.

"Csabival beszéltünk, szeretnénk, ha hazatérne, ráadásul ő is szeretne Újpesten focizni. Ami lassítja a megállapodást, hogy akadt egy új holland lehetősége is" - tette hozzá a sportigazgató, aki elárulta, kiszemeltjeik között három játékos van, akiket ingyen szerezhetnének meg. "Támadóban és védőben gondolkodunk, Fehér éppen azért lenne ideális a számunkra, mert hátvédként és védekező középpályásként is bevethetnénk."

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!