Vágólapra másolva!
Sem Csányi Sándor, sem Nyilasi Tibor nem kívánta komolyabban értékelni Dzsudzsák Balázs oroszországi szerződésének hírét. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke azt mondta, ha az orosz bajnokság erős lesz, akkor bebizonyosodhat, hogy a PSV középpályása jó döntést hozott.

"Hogy Dzsudzsák Balázs jól döntött vagy sem, azt a következő szezon mutatja majd meg, amikor kiderül, fejlődött vagy sem" - mondta Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, aki elmondta, személy szerint eleve rossz gyakorlatnak tartja, ha a tehetséges fiatalok elhagyják Magyarországot.

"Hallottam, hogy sok szurkoló azt mondta, rosszul döntött. Úgy vélem, ha Balázs csak a pénz miatt választotta a Mahacskalát, azt valóban rosszul tette. De ha azt látjuk, hogy az orosz bajnokság fejlődik, erőssé válik, akkor bebizonyosodhat, mégis jó döntést hozott."

Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója nem nagyon vállalkozott arra, hogy értékelje Dzsudzsák esetleges mahacskalai szerződését.

"Más időket élünk, emlékszem, amikor a Ferencvárostól az Austria Wienhez szerződtem, két napig rosszul éreztem magam, pedig csak a szomszéd országba mentem. Manapság nincsenek távolságok, teljesen normális, ha valaki távoli országot választ. Nem tudhatjuk előre, mit hoz az oroszországi lehetőség" - mondta Nyilasi.