Vágólapra másolva!
Az AC Milan szerződtetné a Chelsea elefántcsontparti válogatott labdarúgóját, Didier Drogbát - írja az Il Corriere dello Sport.

Az olasz napilap értesülése szerint az olasz bajnoki címvédő vezetőedzője, Massimiliano Allegri szeretné tehermentesíteni Zlatan Ibrahimovicot, szerinte a 33 éves afrikai csatár tökéletes lenne erre a feladatra.

Fernando Torres érkezésével Didier Drogbának nem betonbiztos már helye a Chelsea kezdőcsapatában, ráadásul az Anderlecht fiatal csatárát, Romelu Lukakut is egyre többször hozzák hírbe a londoni klubbal.

Drogba mindig is hangoztatta, hogy szeretné megnyerni a Bajnokok Ligáját, a Milan pedig a scudetto elhódítása után a következő szezonban a BL-ben szeretne nagyot dobni. Drogba szerződése 2012-ben jár le, különböző angol lapértesülések szerint 10-12 millió eurót kell érte letenni az asztalra.

A Milannal az elmúlt hetekben több játékost is hírbe hoztak, Cesc Fabregas (Arsenal), Michael Essien (Chelsea), Ganso (Santos), Kaká (Real Madrid), Adel Taarabt (QPR) és Alberto Aquilani (Liverpool) neve is felmerült.