Vágólapra másolva!
Fellebbezett az UEFA-nál a Real Madrid José Mourinho ötmeccses eltiltása ellen. A portugál edzőt a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első meccsén kiállították, majd a sajtótájékoztatón nekiment az ellenfélnek.

Mourinho már jelezte: kész sportbíróság elé vinni az ügyet. Erre egyelőre nincs szükség, a fővárosi klub már megtette ezt helyette, ahogy az UEFA fogalmaz: "A Real Madrid fellebbezett az edzője ellen május 6-án hozott fegyelmi ítélet ellen, melynek részletes indoklását június 6-án elküldtük a klubnak. A fellebbezés meghallgatásának időpontjáról később döntünk."

Mourinho Pepe kiállítása után méltatlankodott a Barcelona elleni meccsen, ami után őt is a lelátóra küldték. A találkozó után bírálta a játékvezetőt, valamint arra utalt, hogy az UEFA az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a Barcelonát.

Az öt meccs gyakorlatilag csak három találkozót jelent, mert Mourinho a Barcelona elleni visszavágón már nem ülhetett a kispadon, a büntetésből egy összecsapásra szóló eltiltást pedig felfüggesztettek.