Vágólapra másolva!
Szexbotránya után Ryan Giggs, a Manchester United veterán labdarúgója megígérte feleségének, hogy szakember segítségét kéri, és bevonul egy szexelvonóra, hogy együtt tartsa a családot - értesült a The Sun angol bulvárlap.

A 37 éves walesi focistáról április végén derült ki, hogy hét hónapon át megcsalta feleségét, Stacey-t egy korábbi walesi szépségkirálynővel és egy valóságshow-hőssel, Imogen Thomasszal.

Amikor épp elcsitult volna a vihar, júniusban kiderült, hogy Giggs az öccse feleségével, Natashával nyolc éven át folytatott viszonyt, ezt maga a sógornő mondta el a The Sunnak, mert nem tudta elviselni, hogy a focista életében a feleségén és rajta kívül volt egy harmadik nő is.

Az angol napilap legfrissebb híre szerint a házaspár mégis együtt maradhat, hiszen a veterán labdarúgó megígérte 32 éves feleségének, hogy szakember segítségét kéri, és bevonul egy klinikára szexelvonóra.

"Ryan nem élné túl, ha elveszítené a feleségét és a két gyermekét. Stacey szerint a férje beteg, és meg kell gyógyítani, ezt Ryan is elismerte, bármit megtenne, hogy együtt tartsa a családot" - mondta a The Sunnak a feleség egyik barátja.

Imogen Thomas:


Az angol bulvárlap korábban azt is megírta, hogy Giggs 250 ezer fontot (75 millió forint) ajánlott öccsének, Rhodrinak, hogy ne nyilatkozzon az ügyről semmilyen újságban. Az angol sajtó szerint sógornője, a 28 éves Natasha az elmúlt években nemcsak Giggsszel feküdt le a Manchester Unitedből, hanem Dwight Yorke, Phil Bardsley és Danny Simpson ágyában is megfordult.