Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town labdarúgócsapata feljelentette a Premier League-be feljutott Swansea-t, amely a panaszos klub szerint nem a megállapodás szerint fizetett a magyar válogatott Priskin Tamás kölcsönvétele után.

A Guardian című angol lap írása szerint az Ipswich Town a walesi csapat átigazolásokból való kizárását kérte a Premier League illetékeseitől. "Rendkívül csalódottak vagyunk, hogy egy olyan szerződésről kell vitáznunk, amely jogszerűen és a két klub legnagyobb egyetértésében köttetett meg, ráadásul hozzátett a Swansea feljutásához" - nyilatkozta Simon Clegg, az Ipswich ügyvezetője.

A problémát az okozza, hogy Priskin a megérkezése után nem sokkal hosszú időre kidőlt sérülés miatt. "Tamás egészségesen igazolt a Swansea-hez, de megsérült, ez benne van a fociban. A szerződést attól még tiszteletben kellene tartani, nem kívánunk módosítani a megállapodáson" - tette hozzá Clegg.

Huw Jenkins, a walesi klub elnöke meglepően fogadta az Ipswich lépését. "Pár hete beszéltem Clegg-gel Priskin esetéről, de azóta nem történt semmi. Meglep és elszomorít az Ipswich lépése, a jövő héten megtárgyaljuk a dolgot velük."