Vágólapra másolva!
A bajnok Videoton labdarúgócsapata szerződtette az Újpest középpályását, Nikola Mitrovicot, míg a török Samsunspor honlapja szerint elengedte Lázár Pált.

A Vidi.hu beszámolója szerint Mitrovic már a székesfehérváriak játékosának tekinthető. Az Újpestről érkezett 24 éves szerb labdarúgó örül, hogy végre kipróbálhatja magát a Bajnokok Ligájában.

"Olyan esélyt kaptam az élettől, amelyet nem utasíthattam vissza" - mondta a játékos a klubhonlapnak. "Mostantól Magyarország legjobb csapatában szerepelhetek. Nagy kihívás lesz itt futballozni, hiszen természetesen meg kell védenünk a bajnoki címet, de a BL-ben sem szeretnénk elvérezni az első ellenféllel szemben. Néhány napja együtt készülök a csapattal, amit eddig tapasztaltam, az arról árulkodik, hogy nagyon profi helyre kerültem. Úgy érzem, reális esélyünk lehet a BL-ben a Sturm Graz ellen, de természetesen előtte a Szuperkupát is szeretnénk megnyerni."

Távozója is van a Videotonnak, a török Samsunspor a weboldalán bejelentette, hogy három évre szerződtette Lázár Pált, a fehérváriak válogatott védőjét.