Vágólapra másolva!
A német Bayern München labdarúgócsapatának nyáron igazolt kapusa, Manuel Neuer tapasztalatszerzésnek fogja fel az elmúlt időszakban a Schalke és a Bayern szurkolóitól kapott kritikákat.

Manuel Neuer a védésre koncentrál és nem törődik az őt ért kritikákkal. A német válogatott kapus a Schalkétól igazolt a nyáron a Bayern Münchenhez, ám ez egyik klub szurkolótáborának sem nyerte el a tetszését. Neuert a Schalke kupagyőzelme után felpofozta a gelsenkircheniek egyik csalódott drukkere, míg Münchenben a Bayern-hívők többször hangoztatták, hogy nem akarják a kapuban látni a játékost.

"Profi focista vagyok, a dolgomra koncentrálok, nem szülne jót, ha foglalkoznék a kritikákkal" - nyilatkozta a német Bild című lapnak Neuer. "Történt velem pár meghökkentő dolog az elmúlt hónapokban, de úgy fogom fel, hogy ez remek tapasztalatszerzés volt. Sikerekre éhesen érkeztem Münchenbe, mint friss kupagyőztes, a Bayernnel is trófeákat akarok gyűjteni."

A Bayern München továbbra is aktív az átigazolási piacon, Neuer mellett védőket is próbál szerződtetni Jupp Henyckes vezetőedző csapata. Jerome Boatenget végül nem tudták megszerezni a Manchester Citytől, így most Alexet csábítják a Chelsea-től.