Vágólapra másolva!
Visszatérhet Brazíliába Carlos Tévez, az argentin labdarúgó-válogatottal a Copa Américán szereplő csatár, akiért a Corinthians 40 millió eurós ajánlatot tett az angol Manchester Citynek.

A Premier League-ben szereplő Manchester Citytől már hónapok óta elvágyódik Carlos Tévez, a távozásáról szóló hírek alapján hol jobban, hol kevésbé. Az argentin csatárért most egy nagyon komoly ajánlat futott be, a Corinthians ugyanis 40 millió eurót sem sajánlna az argentin támadóért.

A Corinthians 15 millió euróért igazolta le Tévezt a Boca Juniorstól, amely dél-amerikai átigazolási rekordnak számít. A csatár 2004 és 2006 között szerepelt a brazil klubban, amellyel bajnok lett és a liga legjobb játékosának is megválasztották, 1976 után ő lett az első külföldi, aki elnyerte a díjat.

A busás ajánlat ellenére a Manchester City nem biztos, hogy rábólint, mivel az angol klub 50 milliót szeretne kapni a 27 éves játékosért, aki 2006 nyarán igazolt Angliába, a West Ham Unitedbe. Az akkori átigazolás nagy port kavart, mert egy harmadik fél is érintett volt az üzletben, melyet az angol szabályok szigorúan tiltanak. Egy szezon után Tévez a Manchester Unitedbe igazolt, ahol két esztendőt töltött el, majd a Citybe szerződött.

A nyáron több nagy csapat, a Real Madrid és az Internazionale érdeklődéséről is lehetett hallani Tévezzel kapcsolatban, aki azonban nemrég kijelentette, hogy közelebb szeretne kerülni Buenos Airesben élő gyermekeihez.