Vágólapra másolva!
Az Anzsi Mahacskala mesés ajánlatot tett a Santosnak Paulo Gansóért, a brazil válogatott középpályása azonban inkább a Serie A-ban játszana - írja a brazil Lancenet. 

A 21 éves játékos kiváló teljesítményt nyújtott a legutóbbi szezonban a Santosban, amivel Európában is felhívta magára a figyelmet. A brazil weboldal úgy tudja, az Anzsi Mahacskala 40 millió eurót ajánl a jelenleg a Copa Américán tartózkodó játékosért, akinek a szerződésében ugyan 50 milliós kivásárlási záradék szerepel, ám ennél nagyobb akadály lehet a dagesztániak előtt, hogy Ganso inkább Olaszországban képzeki el jövőt, és állítólag a bajnoki címvédő AC Milan is szívesen leigazolná.

Az Anzsi a Lancenet szerint évi hétmillió eurós bérajánlattal próbálja elgondolkodtatni Gansót, és - csakúgy, mint a szintén a kívánságlistáján szereplő Neymar esetében - erősen számít Robert Carlosra is, hogy meggyőzze honfitársát, érdemes Mahacskalába igazolnia.

Korábbi sajtóértesülések szerint a Lazio klasszisát, Mauro Záratét, illetve a Juventusnál háttérbe szorult Amaurit is szerződtetné.