Vágólapra másolva!
David Beckham, a Los Angeles Galaxy korábbi angol válogatott labdarúgója először beszélt arról, hogy miért adták a Harper Seven (Harper Hét) nevet nemrég született kislányuknak.

A rajongók vegyesen fogadták a névválasztást, sokan támadták őt azért, mert egy lánynak az apja mezszámával kell leélnie az életét, de Beckham szerint jóval mélyebb jelentése van ennek a számnak. "Valóban a hetes mezben futballoztam a Manchester Unitedben és az angol válogatottban, de mindig is sok szerencsét hozott nekem, remélem, hogy ez a lányommal is így lesz" - mondta a Facebookon közzétett videójában a focista. "Ugyanakkor a hetes szám ennél jóval többet jelent, elég, ha csak a világ hét csodájára, vagy a szivárvány hét színére gondolunk, de számos kultúrában szimbolikus jelentése van."

Forrás: AFP/Ben Stansal

Beckham továbbá elmondta azt is, hogy a Harper nevet azért kapta a kislányuk, mert egyrészt hagyományos angol nevet szerettek volna adni a gyermeküknek, másrészt a felesége, Victoria kedvenc könyvét Harper Lee írta. Az angol focista egyébként vasárnap volt csapata, a Real Madrid ellen játszik barátságos mérkőzést a Los Angelesszel.