Vágólapra másolva!
Alaposan meggyengülhet az angol labdarúgó Premier League-be feljutott Queens Park Rangers, az előző idényben a másodosztály legjobb játékosának megválasztott Adel Taarabtért ugyanis komoly ajánlat érkezett a francia Paris St.-Germaintől.

A marokkói válogatott középpályás már el is hagyta a Buzsáky Ákost is foglalkozató londoni klubot, hogy véglegesítse átigazolását a PSG-vel, amely 13,5 millió fontot ajánlott érte. A QPR a felkészülési időszakban Angliában és Olaszországban játszik majd mérkőzéseket, de Neil Warnock vezetőedző már valószínűleg nem számíthat a 22 éves játékosra.

"Adel nem akart velünk jönni a túrára, a PSG-s ügy remélhetőleg gyorsan lezárul" - mondta Warnock, aki a franciák jelentős összegű ajánlata után számított rá, hogy Taarabt távozik, mivel a focista családja és barátnője is Franciaországban él.

A marokkói helyét a korábbi angol válogatott Kieron Dyer veheti át, a rendszeresen sérült játékos szeretne új lendületet adni a karrierjének. A QPR-hez egy évre írt alá, és teljesítménye alapján kap fizetést.