Vágólapra másolva!
Az Anderlecht magyar válogatott védője, Juhász Roland egy belga lapnak adott interjújában elismerte, hogy a skót Glasgow Rangers komolyan érdeklődik iránta.

Juhász Roland a La Libre Belgique című brüsszeli napilap pénteki számában megjelent interjúban arról beszélt, hogy új kihívásra, levegőváltozásra van szüksége, de nem anyagi, hanem szakmai szempontok miatt.

A védő eddig hat évet töltött a brüsszeli sztárcsapatban, amely idén csak harmadik lett a belga bajnokságban, így nem indulhatott a Bajnokok Ligájában. Juhász azt mondta, amíg az Anderlechtben játszik, addig teljes egészében jelenlegi klubjára koncentrál. "Amióta itt vagyok, egyetlen problémám sem volt a csapattal" - nyilatkozta, hozzátéve, hogy ha elmegy, akkor konfliktus nélkül szeretne távozni.

A 28 éves játékos hozzátette: ezt tartja az utolsó pillanatnak ahhoz, hogy még egy nagy átigazolásban legyen része, és ha lehetősége lenne rá, szívesebben távozna most, mint az idény közepén vagy jövő nyáron.

Juhász elismerte, hogy a legkomolyabb érdeklődő iránta a Glasgow Rangers, egyúttal reméli, hogy a skót csapat talán tud olyan új ajánlatot tenni, amely megfelel az Anderlechtnek.

A skót Evening Times értesülése szerint a Rangers először 1,5 millió fontot kínált a játékosért, majd - miután a belgák ezt visszautasították - két és fél millió fontos ajánlatot tett. Az Anderlecht sportigazgatója, Herman van Holsbeeck az első, másfél milliós ajánlat után azt mondta: háromszor annyi pénzt, azaz 4,5 millió fontot szeretnének a hátvédért kapni.