Vágólapra másolva!
Andrezinhót és Liban Abdit is kirúgták a héten a Ferencváros focicsapatától magatartási problémák miatt. Abdi egy szurkolói oldalnak elmondta, hogy már tisztázta konfliktusát Oláh Lóránttal, ezért nem érti, miért küldték el a csapattól. A játékos szerint több ügyben is hazudnak róla a klubnál.

Abdi az 1899.hu-nak elismerte, hogy a múlt vasárnapi, Pécs elleni vesztes bajnoki után megütötte Oláht, ám szerinte már tisztázták a konfliktust: "Volt egy vitánk a pályán, ő a mérkőzés után odajött, és kiabálni kezdett velem, mire én hasonló módon reagáltam. Erre Oláh megtámadott, én pedig visszaütöttem. De ezt a vitát lezártuk, megbeszéltük az egész csapat előtt, és kezet ráztunk."

Korábban Prukner tagadta, hogy a két játékos összeverekedett volna az edzésen.

A játékos nem léphetett pályára a hétközi, balatonfüredi felkészülési meccsen, Prukner László edző szerint sérülés miatt: "Nem, nem voltam sérült. Hallottam, hogy Prukner ezt állította, de ez csak egy újabb hazugság."

Abdi szerint más ügyben is hazudnak róla a zöld-feheréknél: "Nem tettem semmi rosszat, most hazudnak rólam, de azt szeretném, hogy mindenki tudja az igazságot. Vasárnap végigjátszottam a mérkőzést, tehát addig nem volt gond velem. Az Oláhval történt incidens nem lehet az oka a kirúgásomnak. Akkor mégis mi a gond? Nem írtam alá öt napon belül a még egy évig tartó szerződésem meghosszabbítását. Le kellene ülnünk és profiként beszélni a szerződésről, és minden rendben lenne. Ezek az emberek pár napja még megöleltek, mosolyogtak rám, most pedig hazudoznak rólam a sajtóban, diszkóba járok, kések az edzésről, nem akarok edzeni. De ez mind hazugság. Ha ez mind igaz lett volna, már eddig sem játszhattam volna."

A honlap szerint a szurkolók arról pletykálnak, hogy a Kaposvárról érkezett Prukner az öltöző falát rugdalta dühében egyes vereségek után, illetve a Kaposvárról jött játékosoknak minden megengedett az öltőzőben. Adbi mindkét állítást tagadta, bár az utóbbiról megjegyezte: "Nem tehetnek meg bármit, amit szeretnének, de sok mindenben előnyt élveznek a többi játékossal szemben."

Korábban Kubatov Gábor elnök a Facebook-oldalán írt a két játékos kirúgásáról: "A csapat meghatározó játékosainak egyetértésével Liban Abdit és Andrezinhót a csapat első keretéből felfüggesztette, egyúttal kérte az őket képviselő menedzsereket, hogy rövid időn belül keressenek nekik új csapatot. A döntést nehezítette, hogy tehetséges, meccseket eldönteni tudó labdarúgókról van szó, akik azonban nem értették meg a Ferencváros örök törvényét, amely az erkölcsön, az erőn és az egyetértésen alapszik."