Vágólapra másolva!
A játéknap előtt pont nélkül álló ZTE otthon 1-1-es döntetlen ért el a Vasas ellen a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A Zalaegerszegben bemutatkozott Tököli Attila, de gólt nem szerzett, a végeredmény két büntetővel alakult ki.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
ZTE FC - Vasas-Híd 1-1 (1-0)
Zalaegerszeg, 2186 néző, v.: Kassai
gól: Meyé (9., 11-esből), illetve Simic (84., 11-esből)
ZTE: Jahic - Kocsárdi, Bogunovic, Kovács Ge., Turcsik - Horváth A. (Hervas, 76.), Szalai, Kovács Gá., Kamber, Balázs (Tököli, a szünetben) - Meyé (Turkovs, 56.)
Vasas: Ilizi - Mileusnic (Arsic, 39.), Gáspár, Kovács G., Radványi (Bakos, a szünetben) - Kulcsár D., Farkas B., Bárányos, Homma (Simek, 67.) - Dajic, Simic
sárga lap: Kovács Gá. (33.), illetve Radványi (8.), Mileusnic (17.), Simic (84.)

A találkozó előtt hatalmas vihar tombolt Zalaegerszegen, így a pálya teljesen felázott, ugyanakkor Kassai Viktor játékra alkalmasnak vélte. Nagy lendülettel kezdett a tabella utolsó helyén álló ZTE, aminek gyorsan meglett az eredménye, s a folytatásban is uralta a játékot a hazai csapat.

A második félidőben a Vasas többet birtokolta a labdát, a kontrákból a ZTE próbálkozott, kevés sikerrel. A hajrában aztán az angyalföldiek egy büntetővel egyenlítettek.