Vágólapra másolva!
Megalázva érezte magát Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere, miután csapata 8-2-re kikapott a Manchester Unitedtől. A lemondás ugyanakkor meg sem fordult a francia edző fejében, akit kollégája, Alex Ferguson a védelmébe vett.

Története legnagyobb verését kapta a Premier League-ben az Arsenal vasárnap: a végig óriási fölényben futballozó ManUnited 8-2-re győzte le a londoniakat az Old Traffordon.

"Megalázottnak érzed magad, ha nyolc gólt kapsz. Borzalmas napunk volt, erőtlenül és rosszul játszottunk, a második félidőben fizikálisan összeomlottunk" - idézte Arsene Wengert a Sky Sports nevű brit portál.

A kérdésre, hogy megfordult-e a fejében a lemondás, Wenger csak annyit mondott: "Egyáltalán nem." A francia az új igazolások szükségességére kitérő választ adott: "Tudom, Angliában mindig igazolásokkal orvosolnák a vereséget. Ma nyolc játékosunk hiányzott, ezt bármelyik csapat megérezné."

A ManUnited trénerét, Alex Fergusont így is meglepte együttese könnyed győzelme: "Meglep, mert ha az Arsenallal játszol, nehéz meccsre számítasz. Ugyanakkor nem fair bírálni Wengert, és az ő Arsenalért végzett munkáját. Jól adott el játékosokat, vigyázott a klub pénztárcájára. Az emberek elfelejtik ezt, mert ez egy cinikus világ: ha vesztesz néhány meccset, egyből ítélkeznek feletted."