Vágólapra másolva!
A Pécs ellen 4-1-re elveszített Ligakupa-mérkőzés volt az utolsó találkozója a Ferencváros színeiben Alison Silvának, aki kisebb ámokfutást hajtott végre az összecsapáson. Áldozatának, Holczer Ádámnak megsérült a bal heréje. Az FTC a brazil csatárt azonnali hatállyal kirúgta.

A brazil légiós durván rácsúszott a pécsi kapusra, a volt fradista Holczer Ádámra, majd szóváltásba keveredtek, a bíró pedig mindkettőjüket kiállította. Alisonnak azonban ennyi nem volt elég, a pályáról lefele menet folyamatosan veszekedett Holczerrel, majd a biztonsági embereket félrelökve a kapus után szaladt az öltözőfolyosóra.

"Folyamatosan provokált, azt kiabálta, hogy üssem meg. Miután mindkettőnket kiállított a bíró, jött utánam az öltözőfolyosóra, ott is folytatta a műsort, majd a biztonságiak lefogták. Csütörtökön a kórházban kezdek, a bal herém sérült meg, remélem nem súlyos az eset" - mondta Holczer a Pepsifoci.hu-nak. "Ez nem méltó a Ferencvároshoz, biztos, hogy lesznek következményei" - nyilatkozta a Sport TV-nek Nagy Tamás, a Fradi vezetőedzője.

Az FTC másnap a brazil játékossal szerződést bontott. A brazil légióst korábban a Videotontól is elküldték, miután a földhöz vágta a mezét, és összeveszett Mezey György szakmai igazgatóval.

A Pécs vezetőedzője, Mészáros Ferenc csütörtökön az [origo]-nak azt mondta, hogy gusztustalannak tartja Alison Silva viselkedését, de a kapus sem reagált megfelelően az esetre, ezért büntetésre számíthat.

A mérkőzés összefoglalója (Alison ámokfutása a 10. perctől kezdődik):

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CCAQsRbLoEy0pD4a