Vágólapra másolva!
Több focista státuszát is felülvizsgálják a Ligakupában a Pápától 8-0-s vereséget szenvedett ZTE együttesénél. A vezetőedző Prukner László nem akart kispadra ülni volt csapata, az FTC ellen, ám Nagy Ferenc elnök kérésére végül vállalja a vasárnapi meccset.

A zalaegerszegiek szerdán a Ligakupa 2. fordulójában hazai pályán kaptak ki nyolc góllal a pápaiaktól, a megsemmisítő vereség nem maradt következmények nélkül a klubnál.

"Durván megsértették a klub imidzsét a pályán lévők" - idézte a Zalai Hírlapra hivatkozva Nagy Ferenc elnököt a ZTE honlapja. "Ilyen mentalitást nem tűrök el a jövőben, sem a felnőttkeret tagjaitól, sem a második csapat tagjaitól. Ennek következményei lesznek, és jó néhány játékos státuszát felülvizsgáljuk."

A honlapon megjelent cikk arra is kitér, hogy a Ferencvárostól érkezett Prukner László csak Nagy Ferenc felkérésére vállalta el, hogy a vasárnapi fővárosi bajnokin leüljön a kispadra volt csapata ellen. "Megértem, miért szerette volna, ha ezt a találkozót még kihagyhatja, hiszen az FTC edzője volt még néhány hete. Azonban úgy gondolom, most nem adhatunk olyan előnyt az ellenfélnek, hogy a csapatot egész héten felkészítő szakember éppen a mérkőzésen hiányozzon a kispadról" - fogalmazott Nagy Ferenc.