Vágólapra másolva!
Brazília barátságos mérkőzésen 2-0-ra nyert Argentína ellen Belémben. A két csapatban csak otthon játszó focisták léptek pályára, a brazilok góljait két tinédzser, Lucas és Neymar szerezték.

A hivatalosan Superclasico de las Americas elnevezésű párharc első felvonásán, Córdobában 0-0-ra végeztek a csapatok, a visszavágón pedig az első félidőben nem sok érdemleges történt, egyedül Neymar lövését lehetett feljegyezni, amit Orion védett.

A második félidő nyolcadik percében egy argentin szöglet után vezettek gyors támadást a brazilok, aminek az lett a vége, hogy a 19 éves Lucas végignyargalt a térfélen, majd a jobb alsóba gurított.


A második gól a 75. percben érkezett, és ezt is egy fiatal játékos szerezte, Diego Souza beadása után Neymar közelről vette be Orion kapuját. Az argentinoknak egyetlen komolyabb lehetőségük adódott, de Pillud életerős lövését Jefferson hárította. Brazília 2-0-s sikerrel nyerte meg a kétmeccses párharcot, az argentinok pedig két győzelem és egy döntetlen után elszenvedték első vereségüket Alejandro Sabella irányítása alatt.

Superclasico de las Americas, visszavágó:
Brazília - Argentína 2-0 (0-0)
gól:
Lucas (53.), Neymar (75.)
A párharcot a brazilok nyerték 2-0-s összesítéssel.