Vágólapra másolva!
Xabi Alonso, a Real Madrid középpályása tagadta, hogy a csapat játékosai José Mourinho ellen fordultak volna, amiért az edző Sami Khedirát nyilvánosan bűnbaknak nevezte a Levante elleni vereség után.

A spanyol sajtóban az pletyka terjedt, hogy a Real Madrid játékosai José Mourinho ellen fordultak, amiért az edző részben a 40. percben piros lapot begyűjtő Sami Khedirát hibáztatta a Levante elleni 1-0- vereségért.

A Real a következő, Racing Santander elleni bajnokiját sem tudta megnyerni, így érthetően feszült volt a hangulat az öltőzön belül, de Xabi Alonso szerint nem igaz, hogy a játékosok fellázadtak volna Mourinho ellen.

"Nincs miért idegeskednünk, semmi alapja a pletykának, Mourinho és a csapat között megfelelő a kommunikáció, és az edző ajtaja mindig nyitva van előttünk" - mondta a 29 éves középpályás az AS című spanyol lapnak.

A Santander elleni 0-0 óta a Rayo Vallecano elleni bajnoki (6-2) és az Ajax elleni BL-csoportmeccset (3-0) is megnyerte a Real, úgyhogy sikerült kilábalnia az átmeneti hullámvölgyből. A Real öt forduló alatt gyűjtött tíz pontjával jelenleg az ötödik helyen áll, a hétvégén az Espanyol otthonába látogat.