Vágólapra másolva!
Carlos Tévez tanácsadója, Kia Joorabchian szerint fordítási probléma miatt értette félre egymást a Manchester City argentin csatára és olasz edzője, Roberto Mancini a Bayern München elleni BL-meccsen, amikor Mancini kérése ellenére Tévez nem állt be csereként.

Kia Joorachian úgy véli, hogy a klubnál nem kezelték megfelelően Tévez esetét, pedig számos példa mutatta, hogy meg lehet oldani az ilyen problémákat. "Először is félreértették egymást. Carlos nem tagadta meg, hogy beálljon, csupán arról van szó, hogy Mancini azt kérte tőle, hogy melegítsem be, mire Carlos azt mondta, hogy már bemelegített, ám a tolmács félrefordíthatott" - idézte a Daily Mail angol napilap Joorachiant.

"Egyébként Cesc Fabregas, Luka Modric és Samir Nasri is volt mostanában hasonló helyzetben. Volt, aki el akarta hagyni a klubját, volt, aki el sem utazott a csapattal egy-egy meccsre, de a tapasztaltabb edzők meg tudták oldani ezeket a problémákat, Mancininek nem sikerült klubon belül elintéznie ezt az esetet."

Tévez tanácsadója hozzátette, hogy igazságtalanságnak tartja, hogy a szurkolók támadják a csatárt. "Azt mondják, hogy nem akar játszani, és nem tesz meg mindent a csapat érdekében, de számos olyan esetet tudnék mondani, amikor az orvosok meg akarták tiltani neki, hogy pályára lépjen, ő azonban inkább injekciót kért, hogy játszhasson."