Vágólapra másolva!
A Tuttosport információja szerint Mirko Vucinic, az AS Roma egykori, a Juventus jelenlegi labdarúgója is gyanúsítottja lehet annak az ügynek, amelyet két római ügyész indított a hamis jogosítványok miatt. A lap úgy tudja, a montenegrói válogatott csatár is ilyet használt.

1500 és 3000 euró között bármelyik külföldi állampolgár vásárolhatott magának hamis jogosítványt, derült ki egy olasz vizsgálatból, amelyet a római ügyészség kezdeményezett. A visszaélésekkel és korrupcióval foglalkozó csoport Lasperanza Carlo és Roberto Felici ügyész vezetésével a fővárosban tartott razziát, amelynek során egy házban számos hamis iratot foglalt le.

A Tuttosport úgy értesült, a dokumentumok között megtalálták Mirko Vucinic papírjait is, a Juventus montenegrói csatára korábban évekig az AS Romát erősítette.

A lap úgy tudja, sok külföldi híresség a csúszópénz fejében ment át a vizsgákon és jutott vezetői papírokhoz, emiatt várhatóan komoly ellenőrzések kezdődnek, hogy kiderítsék, kinek lehet még a birtokában hamis jogosítvány.