Vágólapra másolva!
Remek góllövő formában voltak hétvégén a külföldön futballozó magyarok: Czvitkovics Péter, Juhász Roland, Szabics Imre és Vanczák Vilmos is betalált, ráadásul mindegyik játékos győzelmet ünnepelhetett klubjával.

A Kortrijk középpályása, Czvitkovics Péter igazi nyerő csere volt a belga bajnokságban az FC Bruges elleni mérkőzésen: 1-1-es állásnál, a 86. percben állt be, és egy percen belül győztes gólt szerzett. A sikerrel csapata feljött a hatodik helyre.

Czvitkovics jó 30 méterről rúgott győztes gólt:


Juhász Roland is fontos gólt szerzett: a Westerlo - szintén a belga bajnokságban - 1-0-ra vezetett a vendéglátó Anderlecht ellen, amikor Juhász a 81. percben egyenlítő gólt ért el. Hét perccel később csapattársa, Guillaume Gillet a győzelmet is bebiztosította a négy ponttal listavezető brüsszeli csapat számára.

Juhász Roland fejjel volt eredményes (3:28-tól látható):

A Sturm Graz a Salzburgot fogadta vasárnap, és Szabics Imre a 28. percben már a második hazai gólt szerezte, de a 84. percben kiderült, hogy erre a győzelem érdekében szükség is volt, mert a vendégcsapat is tudott rúgni egy gólt. A címvédő graziak a diadal ellenére csak hatodikak a tízcsapatos osztrák bajnokságban, az éllovas Admira előnye nyolc pont velük szemben.


Szabics is fejesgólt szerzett (0:13-tól látható):


Svájcban a Sion a Servette-hez látogatott, a vendégek Vanczák Vilmos góljával szereztek vezetést a 28. percben, és végül 2-0-ra diadalmaskodtak. A védőnek ez már az ötödik idei gólja volt, amivel holtversenyben harmadik a bajnokság góllövőlistáján.

Vanczák gólja itt nézhető meg!